• 25,700 ALL
  25,700 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • 30,000 ALL
  30,000 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • Ulje Cmimi
  42,000 ALL 35,000 ALL
  42,000 ALL 35,000 ALL

  Garancia 24 muaj.

  Garancia 24 muaj.

 • 45,000 ALL
  45,000 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • Ulje Cmimi
  60,000 ALL 47,900 ALL
  60,000 ALL 47,900 ALL

  Produkte vitrine. Garancia 24 muaj .

  Produkte vitrine. Garancia 24 muaj .

 • 50,300 ALL
  50,300 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • 56,900 ALL
  56,900 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • 58,200 ALL
  58,200 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • 76,700 ALL
  76,700 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • Ofertë
  82,000 ALL
  82,000 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • 86,200 ALL
  86,200 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

  I
 • 88,600 ALL
  88,600 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

Televizor

Restore.al Outleti i pare Elektronik i mirefillte ne Shqiperi, ofron TV te rinj dhe Produkte Vitrine te markave prestigjoze , SAMSUNG, LG me cmime me te lira se tregu, te garantuara.

Restore.al i jep mundesine gjithe secilit te keni ne shtepite tuaja nje TV te parametrave me te fundit me nje cmim mjaft ekonomik.

Gjithashtu ofron modele dhe parametra per cdo kerkese tuajen.

Restore.al ofrohet edhe si Distributor Shumice.

 

Nuk eshte e thene qe teknologjia e mire te jete e shtrenjte :)

Restore.al Outleti i pare Elektronik i mirefillte ne Shqiperi, ofron TV te rinj dhe Produkte Vitrine te markave prestigjoze , SAMSUNG, LG me cmime me te lira se tregu, te garantuara.

Restore.al i jep mundesine gjithe secilit te keni ne shtepite tuaja nje TV te parametrave me te fundit me nje cmim mjaft ekonomik.

Gjithashtu ofron modele dhe parametra per cdo kerkese tuajen.

Restore.al ofrohet edhe si Distributor Shumice.

 

Nuk eshte e thene qe teknologjia e mire te jete e shtrenjte :)

Katalogu

Disponueshmëria B
Gjendja B
Prodhuesi B
Ekran B
Teknologjii 3D B
SMART TV B
WI-FI B

Produktet e reja

 • LG 60UH625V
  LG 60UH625V
  170,600 ALL
 • LG 55UJ634V (2017)
  LG 55UJ634V (2017)
  103,200 ALL
 • LG 55UH770V
  LG 55UH770V
  150,800 ALL