• Ulje Cmimi
  25,000 ALL 23,000 ALL
  25,000 ALL 23,000 ALL

  Shenim: Pa kutine origjinale

  Shenim: Pa kutine origjinale

 • Ulje Cmimi
  33,000 ALL 30,500 ALL
  33,000 ALL 30,500 ALL

  Shenim: Pa kutine origjinale

  Shenim: Pa kutine origjinale

 • Ulje Cmimi
  36,000 ALL 33,200 ALL
  36,000 ALL 33,200 ALL

  Shenim: Pa kutine origjinale

  Shenim: Pa kutine origjinale

 • Ulje Cmimi
  45,000 ALL 41,500 ALL
  45,000 ALL 41,500 ALL

  Statusi : Pa kutine origjinale

  Statusi : Pa kutine origjinale

 • Ulje Cmimi
  68,500 ALL 62,800 ALL
  68,500 ALL 62,800 ALL

  Shenim: Pa kutine origjinale

  Shenim: Pa kutine origjinale

 • Ulje Cmimi
  81,000 ALL 73,800 ALL
  81,000 ALL 73,800 ALL

  Shenim: Pa kutine origjinale

  Shenim: Pa kutine origjinale

 • Ulje Cmimi
  85,500 ALL 78,400 ALL
  85,500 ALL 78,400 ALL

  Shenim: Pa kutine origjinale

  Shenim: Pa kutine origjinale

 • Ulje Cmimi
  112,000 ALL 100,000 ALL
  112,000 ALL 100,000 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • Ulje Cmimi
  111,000 ALL 101,500 ALL
  111,000 ALL 101,500 ALL

  Shenim: Pa kutine origjinale

  Shenim: Pa kutine origjinale

 • Ulje Cmimi
  116,000 ALL 106,100 ALL
  116,000 ALL 106,100 ALL

  Shenim: Pa kutin origjinale

  Shenim: Pa kutin origjinale

 • Ulje Cmimi
  121,000 ALL 108,000 ALL
  121,000 ALL 108,000 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • Ulje Cmimi
  135,000 ALL 120,000 ALL
  135,000 ALL 120,000 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

Kompjutera

Restore.al Outleti i pare Elektronik i mirefilltene Shqiperi, ofron Kompjutera, Laptope te rinj dhe Produkte Vitrine te markave prestigjoze  nga  më të njohurat në tregun botërorë, me cmimet me te lira se tregu te garantuara.

Nuk eshte e thene qe teknologjia e mire te jete e shtrenjte :)

Restore.al Outleti i pare Elektronik i mirefilltene Shqiperi, ofron Kompjutera, Laptope te rinj dhe Produkte Vitrine te markave prestigjoze  nga  më të njohurat në tregun botërorë, me cmimet me te lira se tregu te garantuara.

Nuk eshte e thene qe teknologjia e mire te jete e shtrenjte :)

Produktet e reja

 • LG 60UH625V
  LG 60UH625V
  170,600 ALL
 • LG 55UJ634V (2017)
  LG 55UJ634V (2017)
  103,200 ALL
 • LG 55UH770V
  LG 55UH770V
  150,800 ALL