• 19,000 ALL
  19,000 ALL

  Statusi: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

  Statusi: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

 • 23,000 ALL
  23,000 ALL

  Status: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

  Status: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

 • Ofertë
  43,500 ALL 39,000 ALL
  43,500 ALL 39,000 ALL

  Statusi: Produkt vitrine

  Statusi: Produkt vitrine

 • 48,000 ALL
  48,000 ALL

  Status: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

  Status: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

 • 57,000 ALL
  57,000 ALL

  Statusi: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

  Statusi: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

 • 62,000 ALL
  62,000 ALL

  Status: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

  Status: Produkt vitrine, pa kutine origjinale

 • 71,000 ALL
  71,000 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

 • 79,000 ALL
  79,000 ALL

  Shenim: Produkt Vitrine

  Shenim: Produkt Vitrine

Celularë

Restore.al Outleti i pare Elektroniki mirefillte ne Shqiperi, ofron Telefona Celulare te rinj dhe Produkte Vitrine te markave prestigjoze, me cmime me te lira se tregu te garantuara.

Tani me, te gjithe e kane mundesine te kene nje Smartphone te fundit!

Nuk eshte e thene qe teknologjia e mire te jete e shtrenjte :)

Restore.al Outleti i pare Elektroniki mirefillte ne Shqiperi, ofron Telefona Celulare te rinj dhe Produkte Vitrine te markave prestigjoze, me cmime me te lira se tregu te garantuara.

Tani me, te gjithe e kane mundesine te kene nje Smartphone te fundit!

Nuk eshte e thene qe teknologjia e mire te jete e shtrenjte :)

Produktet e reja

 • Apple iPhone 6S 32GB
  Apple iPhone 6S 32GB
  62,000 ALL
 • Apple iPhone 7 128GB
  Apple iPhone 7 128GB
  79,000 ALL
 • LG 55UH650V
  LG 55UH650V
  121,000 ALL